Vägning - åter igen

Jag är så duktig på att uppdatera här, eller hur? Nä, förstås inte. Nu har jag i alla fall vägt de små marodörerna och så här mycket (lite) väger dom =P

Westmale
423
Titti 271
Cocos 322
Clementin 289
Sushi 368
Knittel 211
Skeden 242
Madde 177

Bebisväg

Vägde bebisarna för nån dag =P

Knittel:
156g
Skeden: 195g
Madde: 116g

Sorry Paula!

Glömde ju säga var bebisarna kommer ifrån! Knittel är från Cosmonita (Anu) och Teskedsgumman och Anima-Dårpippi kommer från Zcroowl (Fanny). =) Och bilder finns såklart i min bilddagbok!

Yippie!

Nu får jag ta och ändra lite på den där "det händer ingenting på råttfronten"-kommentaren. För nu händer en massa istället! Var och hämtade en underbar liten tjej i söndags vid namn Knittel. Fick höra att jag var ett pucko för att jag inte valde silver fawnen Limerick, eftersom hon har så söt (?). Men vad kunde jag göra!? En så bedårande söt och helt underbar Knittel?? Inte kunde jag säga nej till henne!

Väl hemma då... Sushi och Westmale vart SÅ sura! Båda fnös, piskade med svansarna, hoppade på henne och bråkade med allt och alla. Ringde till Lena och fick tipset att låta Knittel sitta en stund i buren själv så att hon fick lite "god lukt" och sedan prova stoppa in en i taget. Sagt och gjort, men Westmale hoppade ändå på henne. Bytte till Sushi när det lugnat ned sig och hon var likadan. Vad Knittel måste ha undrat vad hon hamnat på för ställe... Till slut fick alla flytta in i buren igen och jag fick bita ihop och inte lyssna på pipandet. Nu får hon bara lite stryk och dessutom verkar de andra tycka lite synd om henne, för de tränger ihop sig i korgen där hon har bosatt sig, trots att de annars alltid sover på högsta hyllan. Bra att hon får sällskap i alla fall!

Igår fick sötnosen vara med mig och mamma på soffan och hon är SÅ härlig! Jag kan inte säga det tillräckligt många gånger! Nästan exakt likadan som Sushi är hon också. Man ser att hon har blivit lite naggad i pälsen av de andra, men hon har i alla fall inte fått några sår.


Och den andra nyheten då: Det kommer två bebisar till hem idag! Den ena är min Teskedsgumman, och den andra är Annelies Anima-Dårpippi som ska få flytta vidare på lördag. =) Tack och lov skulle Linda, som tagit med bebisarna upp från Göteborg, till Täby vilket är jättenära mig!

Vägningsdax!

Westmale: 434g
Sushi: 374g
Clementin: 280g
Cocos: 325g
Titti: 284g

RSS 2.0