Råttmiddag

Tjejerna fick middag lösa i mitt rum. Middagen bestod utav leverpastej, falukorv, skinka, morot, zuccini, kålrot (eller vad det nu var), paprika och lite ost. Knittel på bilden:

image15

Fladder fladder flyg..?

Madde löper... för fullt..! Jag är nästan rädd att hon ska lyfta när som helst ;-) Dessutom hoppar hon jämfotaskutt när man klämmer runt magen på henne, se bara!

Löpöron

Jämfotaskutt

Jag ÄLSKAR mina tjejer!

Hur kan man låta bli att älska dom?

http://www.youtube.com/watch?v=9CyiI80ukX4

http://www.youtube.com/watch?v=xhVEiSwM_J8

Färdigstädat!

Nåja, nästan i alla fall! Råttvänligt är det nu så tjejerna lever upp till sin titel - marodörerna! My god, jag har nästan glömt bort hur dom är!



Där får marodörerna husera nu för kvällen ^^ Kanske låter dom springa fritt någon natt igen (har ju haft dom lösa här i två veckor i streck förut... fast utan matta och så då...), men först måste jag rensa här:



Förebilder!

Förebilder... eller... före-bilder... bilder-före? Ähh! Bilder innan!!



Tycker ni inte att mitt rum är fruktansvärt rent? Och dessutom... Ser inte voljären ganska tom ut? =(

Kvällsprojekt

Jag ska städa mitt rum! Har till och med skippat att titta på film med familjen för det ;-) Men det var alldeles för länge sedan råttorna fick springa lösa, så nu är det banne mig dags!  Får väl knäppa lite kort sen när jag är klar bara för det också =)

Okej, okej... Jag SKA skärpa mig!

Pratade med Paula igår kväll och vi kom in på min blogg en vända. Jag lovade att jag skulle börja skriva här lite mer. Jag borde försöka väga dom lite oftare dessutom, någon gång i veckan i alla fall. Och skriva upp maten för nyfikna ;) Fast det fungerar ju som extraminne för mig också.

Ang. viktnedgången förresten. Att dom varierar i vikt med några gram sådär bryr jag mig inte om. De kan ju ha fått mat precis innan, sånt minns jag inte. =)

RSS 2.0