Bilder från utställningen

Yes! Nu har jag faktiskt lagt upp bilderna från utställningen i Hallstavik. Äntligen! Tyvärr inte mycket att se på, men ändå...

Inte mycket händer

Nä, det är inte så mycket som händer på råttfronten just nu. Har massvis i skolan, har inte hunnit lägga upp bilderna från utställningen och det blir inget bebishämt imorgon. =( Men jag vill bara säga att mina råttisar lever och är glada! Och jag med... till viss del... =P

Yesterday

Igår var det utställning i Hallstavik, utan råtta för min del =( MEN... Jag fick vara sekreterare!! Hjälpte Potku som var petdomare och det var skitkul! Och tack och lov så var det ju en rätt liten utställning med få råttor, så det var en alldeles perfekt första gång.

Om en liten stund ska jag, mamma och Westmale till veterinären. Behöver stronghold och jag hoppas verkligen att jag får det... Har pillat bort alla gnetter så det syns inget i pälsen =/ Hoppas att veterinären litar på mig bara.

Ingen utställning för Sushi!

Det blir ingen utställning imorgon för Sushi =( Mina små raringar har fått LÖSS! Hittade små vita prickar på allihopa igår... De går inte att blåsa/peta bort och jag är helt säker på att det är gnetter... Blir till att åka till farbror veterinären och skaffa hem stronghold.

Och buren är INREDD!

Yes! Buren är nu inredd och råttorna har flyttat in!
Bur

Nu är buren hemma!

Igår åkte jag och mamma och hämtade buren! Ca 5 timmar tog det fram och tillbaka. Men det verkar vara värt det ;) Så snart jag får hem virkon ska jag skura ren buren, sen försöka bygga ihop den, inreda och SEN får tjejerna flytta in! OJOJOJ vad jag längtar! Självklart kommer bilder sen.

Ny bur på tisdag!

Åååååh vad jag längtar! På tisdag ska jag och mamma åka till Västerås och hämta en ny råttbur! Den ska tjejerna få flytta till och få mycket större yta. Får se till att inreda den riktigt, riktigt mysigt..! Och sen har jag med andra ord en extrabur vilken kommer användas så småningom till lite hanar =)

RSS 2.0