Sponsring, utställningar och nykomlingar

Igår var jag och hämtade sponsring på Simbi Djurens varuhus. Vart ett paket råttmat. På måndag får jag ta mig till de andra också... Jag vet inte om det blir tillräckligt mycket priser eller inte... Jag borde ha ordnat lite mer nu under lovet =(

Just nu sitter jag och väntar på att Johanna ska slå en signal när det blir lunch på utställningen i Finland. Har inte hunnit ringa henne pinsamt nog. Men jag har varit upptagen med annat de senaste dagarna <3 Anledningen till att jag behöver prata med henne är att de ska ta med bebisar hem från finland. Men jag behöver kolla exakt tid och plats när jag ska hämta dom.

Oh, nu kom jag på att jag har glömt en sak - jag måste ju tvätta buren också! Det får jag göra nu..!

Stålull var lösningen!

Jävlar vad bra det gick att tvätta buren med stålull! =D Har kramp i fingrarna nu efter att ha gnuggat som en dåre.

Dunderkur mot rost?

Finns det någon dunderkur mot rost? Har ett par burar som är lite smårostiga, och det hade varit trevligt om man faktiskt hade kunnat göra något åt det! =)

Gud så trött jag är

Jag är TRÖTT! Förbannat trött faktiskt... Jag klarar inte riktigt av att vara vaken så här länge, och gå upp 6-7 på morgonen. Jag behöver sova länge jag. Men nu är det prov imorgon och prov på onsdag, plus deadline på uppdraget på onsdag. Vilket såklart innebär plugg, plugg och plugg. =(

Fixat buren

Nu har jag fixat buren med ståltråd! =) Satt ståltråd på luckan och i varje hörn vid bottenlådan. Nu får Sushi och Westmale sitta där idag så jag får hålla koll på dom. Men nu tror jag verkligen inte att de kan ta sig ut... Några av bilderna är sneda, jag vet =P Jag orkade inte vända på dom.



För brett galler?

Jag funderar på att flytta över Sushi och Westmale till en av de nya burarna, men är osäker på om gallret är för brett. Det är ca 1,6cm gallerbredd. På bredaste stället (på luckan ni vet, vid "böjen") är det 3cm. Nere vid bottnen på kortsidan är det 2cm. Funkar det om jag sätter ståltråd vid luckan tro?


Ojojoj vilket möte!

Mitt första årsmöte blev väldigt intressant måste jag säga! Tyvärr riktigt låg nivå stundvis... Lite "sandlådefasoner" nästan. Från båda "parter" vill jag påpeka. Som jag sa till Pernilla precis så krävs det ju att man accepterar att andra kan ha andra åsikter än en själv och försöka komma fram till en lösning tillsammans. Vilket innebär att man MÅSTE vika sig ibland! Det funkar inte om alla står på sig och ibland till och med "bråkar för bråkandets skull".

Nu är jag ledamot i alla fall! Det ska bli intressant att se hur det går =)

Leverans!

Nu ringde det plötsligt på dörren och en kille kom och lämnade stativet till fågelburen jag köpte i helgen! =D Nu är det bara ("bara") plåtbotten som saknas, sen är den buren PERFEKT! =D Plats för 9 råttor till och med - perfekt "extrabur"!

Dessutom köpte jag ju en till extrabur, en med bredare galler som kommer passa perfekt som gubb-bur =)

Oops!

Sorry, jag glömde länka till min hemsida också, som Paula var så snäll och påpekade =P

Här är min hemsida!

Dags att vända kurvan!

Det är tråkigt få besökare här på bloggen, men jag gissar att det krävs en uppoffring från min sida innan det bättras. =) Någon som vill höra om skolan? Då kan jag prata hur länge som helst! Alldeles för mycket uppgifter just nu... Två prov denna vecka, två prov nästa vecka plus ett inlänmningsarbete och två redovisningar. Men sen jävlar! DÅ ÄR DET LOV!! Igen. Det känns som om lovet slutade nyss?

Jag vill påminna...

...om att jag har en liten hemsida tillägnad mina råttor =) Det hade varit kul att få lite besök och kanske lite kladd i gästboken också!

Plåtbotten?

Jag har en eller ev. två burar att skaffa plåtbotten till... Men finns det någon som har det minsta hum om hur mycket en sådan botten kan gå på? Jag ska ringa senare någon dag. När det nu blir av...

- 1 stripedhona

Det blir ingen hona från Vagabonds - pappan har barberat sig, och jag vill inte riskera något... =/ Men tre hanar är mer än nog ;-)

Tack för de ev. hållna tassarna och tummarna ;) DE HJÄLPTE!

Jag har nu tingat två stripedhanar och en huskyhane från Bettina, samt ev. tingat en stripedhona från Vagabonds. Så då blir det väl inga råttor hem från finland i april - de kommer tidigare än så! ^^

Tassar och tummar

HÅLL DOM HÅRT FÖR MIN SKULL!

Jag har fått svar från Bettina (finsk oreggad uppfödare) och det finns flera ungar kvar! Jag bad att få tinga ena hanen, och bad också om bilder på några av de andra.

Och Potku-ängeln hade pratat med Mirja och hon kan kanske fixa fram en stripedhane åt mig ;-)



Ohh, jag glömde ju den viktigaste ängeln!!! JOHANNA! Älskade Johanna, vad skulle jag göra utan henne? =D

Jag vill ha mer lov =(

Nu är det bara en dag kvar på lovet... Sen är det skola som vanligt... Och jag vill ha mer lov! Jag vill fortsätta gå hemma och pyssla med råttorna hela dagarna! Jag vill inte komma tillbaka till stressen i skolan =( Vill inte...

RSS 2.0