Titti dog inatt =(

Jag hittade henne död på hyllan idag. Hon började duvkuttra ur nosen för två dagar sedan och jag trodde att det berodde på att hon sovit i nedkissat tidningspapper. Så jag trodde att det skulle bli bättre när jag städade buren igår, samt gav dom rooibosthe med honung. Jag kunde aldrig tro att det där var slutet för min lilla kämpe =( Min lilla Titti som fyllde två år för bara sex dagar sedan. Min lilla Titti som varit pigg och fräsch hela livet och aldrig visat minsta tendens till att bli "tantig".

Sov gott min älskade. Jag saknar dig =( Jag önskar att jag hade umgåtts mer med dig dagarna innan, jag är ledsen att jag lämnade dig ensam...

Jag är lite avundsjuk

Bara liiiite... Bara lite väldigt mycket. Jag älskar jorats filmer på youtube. Jag vill ha samma plats som henne. Samma bur. Det är därifrån jag fick iden om hur jag skulle göra med avskiljningsväggen. Men min vägg är för tung... Den är så tung att den inte fullt ut vill hålla uppe sig själv. Helst vill jag inte sicksacka den, med tanke på att det är så fasligt ont om plats ändå... Och så hade det varit skönt att kunna öppna den som en grind, men det är så krångligt att göra så, samt om den vickar får jag ett rent helvete att försöka resa den upp igen...


Jag viiill ha större plats =(

Nya musbebbar!

Igår flyttade det hit två små musbebisar från Vattnadals =) En argente cream och en silver agouti. De har bott tillsammans med min lilla (eller stora numera) tjej under natten nu, och det har gått superbra! Lite pip bara, när argente cream-honan fick hållas fast för att nosas på ;-)

Imorgon hämtar jag och mamma en soffa till mitt rum - äntligen säger jag bara! Ett bord från IKEA är inhandlat också. Så nu har jag äntligen en bra avlastningsyta. =)

RSS 2.0